High five women

Nieuwe sportvriendinnen vinden

Trainingspartners en meer 

Sportvriendin gezocht? Ontdek SportU: de meest vrouwvriendelijke sportapp die er bestaat. Een app voor iedere vrouw. Waar je kunt zijn wie je bent, waar je jezelf kunt motiveren en gemotiveerd kunt raken en waar iedereen streeft naar een haalbaar, en goed vol te houden gezondere leefstijl. Iedere vrouw op haar eigen niveau.

 

Wij zien dat vrouwen behoefte hebben aan sport en beweging, maar helaas veel drempels ervaren

Wij geloven dat vrouwen hun (sportieve) doelen kunnen behalen door elkaar te stimuleren

Wij bieden een netwerk van vrouwen die via sport en beweging blijvend hun leven verrijken

Wij zijn hét sociale sportplatform exclusief voor vrouwen dat werelden verrijkt door sport en beweging

 

We zijn er trots op dat we dit hebben kunnen realiseren. Het was een achtbaan! De SportU app helpt vrouwen met het vinden van een passend vrouwelijk sportmaatje in de buurt. Maar we geven ook tips weg hoe vrouwen zo gezond mogelijk kunnen leven. Samen komen we verder en we zijn er tenslotte om elkaar te helpen in inspireren.

Leer elkaar kennen

In de app kun je altijd van tevoren met je match chatten. Stel vragen en vertel iets over jezelf. Hoe herkennen we elkaar? Waar ontmoet ik je precies? Hierdoor krijgen jullie meteen ook de kans elkaar iets beter te leren kennen en te peilen of het klikt of niet. Krijg zo op een veilige, makkelijke manier een eerste indruk van jouw potentiele sportvriendin.

Download de app en vind jouw vrouwelijke sportmaatje!