SportU

Sporten zonder het te beseffen

14 november 2020

Geloof het of niet, maar er zijn manieren waarop we kunnen trainen zonder zelfs maar te beseffen dat we aan het trainen zijn! Vergeet het idee dat een goede oefening in de sportschool gedaan moet worden en pas succesvol is als je rood in je gezicht bent, bedekt met zweet en moeite hebt om te ademen. We kunnen nog steeds ons lichaam bewegen en trainen, zonder het gevoel te hebben dat we gaan flauwvallen, en het tegelijkertijd leuk houden.

Met deze tips en trucs kan je je lichaam bewegen en doe je dus oefeningen zonder het zelfs maar te beseffen! Deze geheime workouts kun je alleen doen óf natuurlijk met jouw vrouwelijke sportmaatje uit de app. Heb je de SportU app nog niet op je telefoon staan? Klik dan hier voor Apple en hier voor Android! 

pexels-sebastian-voortman-214574

Dans alsof niemand aan het kijken is

Wie houden we voor de gek, we houden er allemaal van om dit af en toe te doen, toch? Dans, schud met je billen, spring op en neer en doe gek alsof je de enige bent in het universum. Kies een up-beat afspeellijst en ga helemaal los! Als je het een tandje hoger wilt zetten, combineer dan je wilde dansbewegingen met wat schoonmaken en gebruik je stofzuiger als dansmaatje 😉

pexels-cottonbro-4979497

De zon najagen met een vrouwelijk wandelmaatje

Ga naar buiten op het meest betoverende moment van de dag en jaag de zon na tijdens een zonsondergangwandeling. We bedoelen niet dat je letterlijk achter de zon aan moet rennen tot je erbij bent, daar ben je een hele tijd mee bezig. Ga gewoon naar buiten om te wandelen met andere vrouwen en door al het moois om je heen goed in je op te nemen realiseer je je niet eens dat je je lichaam beweegt. Voor een nog leukere activiteit neem je je camera mee en maak je een paar mooie foto's. Vergeet niet je foto's te delen met SportU op Instagram!

pexels-tim-savage-903594

Maak je eigen mayonaise

Geloof je niet dat dit je in het zweet zal werken? Probeer het eens, we dagen je uit! Niet valsspelen, dus laat de elektrische mixer staan! Déze mayo moet met de hand worden gemaakt en om te beginnen misschien zelfs met twee personen. Dus trommel je sportvriendinnen uit de SportU app op en let’s go! Zelf mayonaise maken is eenvoudig maar tijdrovend, vooral vanwege het kloppen van de eidooiers en de olijfolie. Je hebt vaste handen, uithoudingsvermogen en een beetje armspier nodig om de perfecte consistentie te krijgen. Vergeet niet tussendoor van arm te wisselen, anders krijg je een Pop-eye rechterarm en een spillige linkerarm!

pexels-ava-3731932

...tuinieren

Ga naar buiten en werk eindelijk aan die tuinprojecten waarvan je steeds tegen jezelf zegt dat je ze dít weekend zult doen, maar toch weer steeds uitstelt. Wacht niet langer, trek je tuinhandschoenen aan en geniet van de frisse lucht! Of je nou je tuin winterklaar maakt of je lenteboom snoeit, er is altijd wel iets te doen. Heb je geen tuin? Geen probleem! Je kamerplanten hebben ook wat extra liefde nodig en kunnen waarschijnlijk baat hebben bij verpotten. Dit betekent alleen dat je de plant voorzichtig uit de pot moet halen, verse aarde in een grotere pot moet gooien en de plant er weer in zetten. Máár geloof me, nadat je een paar keer een zware zak aarde hebt opgetild, ben je versleten! Misschien vind je in de app wel een vrouwelijk sportmaatje die net als jij ook van de natuur houdt? Vink natuur aan bij overige interesses en kom erachter zou ik zeggen!

pexels-andrea-piacquadio-3978388

Vreemdeling racen

Heb je ooit achter iemand gelopen die net iets te langzaam ging, dus je passeert ze? Maar dan loopt de persoon voor díe persoon weer te langzaam; het is een nooit eindigende cyclus! Je wandelvriendin zal deze persoon niet worden maar probeer hier een spel van in plaats van geïrriteerd te raken. Het werkt het beste op een drukke plek, zoals de luchthaven of tijdens de lunch in het CBD. Kijk van hoeveel vreemden je de race kunt winnen en ga door met het stellen van nieuwe doelen voor jezelf. Voor je het weet ren je in je spijkerbroek door de straten!

pexels-andrea-piacquadio-3791617

Reorganiseer je woonkamer

Om dit te laten werken moet je de kamer met de zwaarste meubels kiezen. Als je alleen een zitzak, tv en PlayStation in je woonkamer hebt staan, kun je deze activiteit misschien beter in de slaapkamer proberen. Pak je meubels op en verplaats ze om een ​​andere indeling te proberen. Misschien wil je aan je feng shui werken, wat betekent dat er meer ruimte is voor natuurlijk licht, levendigheid en het maximaliseren van de energiestroom. Of je bent het gewoon zat dat de bank al vijf jaar op dezelfde plek staat. Dit zijn allemaal geweldige excuses om iets nieuws te proberen en te trainen zonder het te beseffen!

pexels-acharaporn-kamornboonyarush-1028741

Vertrek vijf minuten later

We willen niet dat je in de problemen komt met je baas, maar door slechts vijf minuten later naar je werk te vertrekken, krijg je dat extra zetje dat je nodig hebt om iets sneller te gaan! Dit werkt natuurlijk alleen als je naar je werk fietst of loopt. (We raden af ​​om te hard rijden als je dagelijks met de auto gaat ... Probeer in dat geval de fiets!). Als je vijf minuten later dan normaal naar je werk vertrekt, kan je je langzame ochtendwandeling met een kopje koffie veranderen in een pittige snelle wandeling. Breng die armen, heupen en benen in beweging en werk 's- ochtends aan je bloedstroom. Je zult het verschil voelen zodra je aan het werk gaat; we garanderen dat je je beter voelt!

pexels-skitterphoto-1468658

Hoewel dit misschien dwaze manieren lijken om aan lichaamsbeweging te doen, het gaat erom het lichaam in beweging te krijgen! Vooral als je geen regelmatige trainingsroutine hebt zijn dit gemakkelijke manieren om de aanbevolen dagelijkse beweging van 20 minuten te volbrengen. Zoals we aan het begin al schreven, sommige van deze workouts zijn leuker met een sportmaatje, en waar kun je deze beter vinden als in de eerste sport app exclusief voor vrouwen?

Als jij je eigen trucs hebt om te trainen zonder het te beseffen, deel ze dan! We horen graag hoe jij je lichaam in beweging krijgt! 🔥