SportU App

Pro tips van het SportU team voor optimale resultaten!

20 december 2020

Ben je een actieve vrouw en sport je liever samen dan alleen? Ben je daarom op zoek naar een vrouwelijk sportmaatje om elkaar te motiveren en gezamelijk aan jullie conditie te werken? SportU helpt je een geschikte trainingspartner bij jou in de buurt te vinden. Sporten met andere vrouwen is niet alleen gezelliger, het helpt je ook om het langer vol te houden. Zonder verplichtingen en met meer plezier.

SportU, Europa’s enige sociale sport-app éxclusief voor vrouwen, vindt door middel van een geavanceerd gps-track-systeem en slimme filters snel, gemakkelijk én veilig voor jou een geschikte match.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je iets nieuws op sportgebied uitproberen, maar niet alleen? Of wil je gewoon keihard sporten met andere bad-ass vrouwen? Vind jouw trainingspartner of sportvriendin nu bij SportU. En inspireer en motiveer elkaar!

pexels-rfstudio-3621168

Door de huidige situatie zal dit pas vanaf begin volgend jaar weer kunnen maar buitensporten is gelukkig nog wel toegestaan en we hebben een aantal personal trainers in de SportU app staan die niet kunnen wachten om met jullie aan de slag te gaan! Zoek ze vandaag nog in jouw buurt en geniet van de te gekke aanbiedingen!

Voor een optimaal resultaat hebben we een paar pro tips voor jou! Op deze manier haal jij het optimale uit de SportU app, en zo ook uit jezelf!

Aan de slag!

Nadat je de app hebt gedownload en het aanmeldproces hebt doorlopen is het tijd om je profiel aan te maken. We kennen de struggle. Welke afbeelding neem ik als profielfoto? Wat schrijf ik in mijn introductietekst? Ik zoek een geschikte trainingspartner, maar wil zo weinig mogelijke persoonlijke gegevens invoeren. Welke sport kies ik? Hoe kies ik? Kan het niet sneller?

Hier een paar tips om jouw SportU-profiel te optimaliseren voor een succesvol gebruik van de app.

  1. Less is not more. Hoe meer informatie hoe beter de match. Welke sporten vind je leuk, of welke sporten wil je graag een keertje uitproberen? Wat zijn je overige hobby’s of interesses? Vrijdagmiddag wine-time? Af en toe een musical? Of slenter je liever door een winkelstraa Vink aan wat bij jou past.
  2. Laat jezelf zien op je profielfoto. Wil jij met iemand sporten die haar gezicht niet toont? Spoiler: zij wil dat ook niet. Kies een foto waar je leuk en alléén opstaat. Laat iets van je zelf zien.
  3. Geef duidelijk aan wat je zoekt. Zoek jij sociaal contact, wil je afvallen, je conditie op peil houden of pure keiharde performance? Of? Geef het aan bij ‘Waarom wil je sporten’.

 

Vind jouw vrouwelijke sportmaatje en haal het beste in elkaar naar boven!

 

Mockup1

Events

Wil je hier zelf een SportU-event aanmaken om samen een activiteit of training te doen? Dat kan. Omschrijf duidelijk wat je zoekt. Welke sport? Wanneer? Hoe laat? Waar? Hoelang? Bijvoorbeeld: Spier- en conditietraining. Maandag 16 september om 18.00 uur bij Sportschool XX in de Havenstraat 44 te Rotterdam. Duur: 1 uur.

pexels-luis-quintero-1671216

Vrienden maken

Samen sporten doe je niet alleen. Maar hoe krijg jij jouw vriendenlijst nou vol met al die gemotiveerde vrouwen uit jouw buurt? Let op: Als je naar “vrienden” gaat, kun je met de zoekfunctie dames bij jou in de buurt vinden. De dames die zichtbaar zijn, zijn geselecteerd op o.a. gedeelde interesses, sporten en geografische locatie - de radius hiervan kun je bovenaan in je profiel instellen. 

Wanneer er andere SportU dames zichtbaar zijn:

  • Klik dan op de persoon
  • Dan zie je vervolgens “Stuur een bericht”.
  • Als je daarop klikt dan kun je een bericht sturen maar ook het vriendschapsverzoek.


Je hoeft overigens niet meteen een bericht erbij te sturen, maar is altijd wel leuk om jezelf te introduceren.

Safety first!

In de app kun je altijd van tevoren met je match chatten. Stel vragen en vertel iets over jezelf. Hoe herkennen we elkaar? Waar ontmoet ik je precies? Hierdoor krijgen jullie meteen ook de kans elkaar iets beter te leren kennen en te peilen of het klikt of niet. Krijg zo op een veilige, makkelijke manier een eerste indruk van jouw potentiele sportmaatje.

 

Dé sociale sportapp in Nederland gericht op vrouwen

 

Je bent er klaar voor! We moeten even wachten totdat we weer binnen mogen sporten maar bereid jouw profiel nu al zo goed mogelijk voor, zoek jouw vrouwelijke sportmaatje in de buurt en leg het eerste contact zodat jullie begin volgend jaar los kunnen gaan! Niet vergeten: Buiten sporten mag natuurlijk nog altijd! Heb jij je al aangemeld voor een training bij één van onze te gekke personal trainers in de app? Zoek ze nu in jouw buurt en geniet van alle voordelen die ze jou op dit moment aanbieden 👀

 

Veel succes! 🔥💪🏼