SportU Award

Personal trainer van de maand

20 december 2020

We zijn niet alleen trots op de bij SportU aangesloten sportlocaties, sinds deze maand hebben we ook een aantal samenwerkingen opgezet met personal trainers. Elke maand zullen we de hotspots of personal trainers van de maand uitlichten. Deze maand zijn het: MIKE CRUYSHEER uit Haarlem en PATRICIA GIELING uit Arnhem. Deze toppers waren de allereerste personal trainers die de samenwerking met SportU zijn aangegaan dus voor alle dames in de omgeving Haarlem & Arnhem, let op de events bij jou in de buurt en meld je aan voor een lekkere buitentraining! Deze gemotiveerde personal trainers wachten op jullie!

Patricia Gieling

PT1

Wil je één op één sporten met een vrouwelijke personal trainer? Zonder andere mensen in de ruimte, maar in een privé studio. Dat kan bij Patricia Gieling van GymTime in Arnhem of in jouw eigen vertrouwde omgeving. Bij Patricia ben je zowel voor krachttraining als voor conditietraining op de juiste plaats. Helemaal afhankelijk van jouw doel. Samen kijken jullie welk trainingsplan het beste bij je past én wat jij leuk vindt natuurlijk! 

Mike Cruysheer

PT2

Bij Mike zit je goed voor medische fitness, lifestyle coaching & personal training in de buitenlucht in Haarlem. Mike begeleidt zijn clienten met hun eigen hulpvraag. Hij specialiseert zich momenteel in het maken van trainingsprogramma's met een hulpvraag tot afvallen en spiermassa opbouw. Tevens begeleid hij sporters die een specifiek element in hun sport willen verbeteren. Denk hierbij aan hoger springen krachtigere afzet. Verder verzorgd hij de begeleiding voor clienten die een medische aandoening/beperking hebben.

 

Meer over deze leuke PT-ers weten? Check hun events in de app, voeg ze toe aan je vriendenlijst en chat met elkaar!