Hotspots

Op zoek naar een unieke doelgroep? Meld je nu aan als hotspot! 

De SportU app is méér dan een applicatie. Het is een echte community, exclusief voor vrouwen , waar zij elkaar online en in de regio kunnen vinden. Om af te spreken spelen de locaties, oftewel hotspots een centrale rol, want dat is de plek waar de gemotiveerde vrouwen elkaar ontmoeten en samen in actie komen.

De gebruikers van de app sluiten géén abonnement af bij SportU want SportU hanteert het ‘pay as you go’ principe direct bij de hotspots. Voor de hotspots betekent dit volledige onafhankelijkheid en de vrijheid om deze interessante doelgroep speciale aanbiedingen te doen waarbij elke SportU gebruiker een potentieel lid voor jouw bedrijf is.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe hotspots zoals sportscholen, tennisverenigingen, yoga-studio’s, boksscholen, zwembaden e.d. die bijdragen aan het welzijn van sportieve vrouwen.

Jouw hotspot aanmelden

Respect en privacy staan voorop in onze app. Daarom is het belangrijk dat iedere hotspot vrouwvriendelijk en veilig is. Hier zijn we streng in. Bij het overtreden van de richtlijnen worden deze hotspots uit onze app verwijderd.

Er zijn diverse pakketten beschikbaar die ervoor zorgen dat jij jouw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht kunt brengen van de vrouwelijke gebruikers van de SportU app.

Kortom, jij bepaalt zélf in welke mate je zichtbaar wilt zijn voor de deelnemende vrouwen van de SportU app plus de wijze waarop je jouw bedrijf wilt promoten.

Op deze wijze krijgt “verbinding” die de vrouwelijke gebruikers binnen de SportU community vinden en één van de merkwaarden van SportU is, ook als zakelijke partner een inhoudelijk voordeel!

Aanmelden als hotspot in de SportU app is simpel. Vul het onderstaand contactformulier in en wij sturen jou het informatiepakket m.b.t. de verschillende hotspot pakketten toe.

Alle velden met een * zijn verplicht