Women chatting

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van de app? Grote kans dat je het antwoord op je vraag onderstaand aantreft.

SportU

Is het gebruik van de app gratis of zijn er kosten aan verbonden?

Het gebruik van de SportU app is voor de vrouwelijke gebruikers volledig gratis.

Kan ik in de app naar een specifiek persoon zoeken?

Nee, dit is niet mogelijk.

Account

Waarom is mijn profielfoto niet zichtbaar?

Je profielfoto wordt door ons handmatig gecontroleerd of deze aan onze gebruikerseisen voldoen. Je hoeft zelf verder niets te doen, zodat deze is goedgekeurd wordt deze weergegeven in de app. Het is een extra service om jou en andere gebruikers te beschermen tegen mogelijke valse profielen.

Waarom is mijn profielfoto afgekeurd?

Profielfoto’s dienen te voldoen aan een aantal basisprincipes zoals niet aanstootgevend, geen gezichtsbedekkende kleding of mondkapjes, geen donkere zonnebril e.d. Dit om de andere gebruikers van de app een eerlijk en waarheidsgetrouw beeld te geven van jou, iets dat jij van de andere gebruikers waarschijnlijk ook op prijs stelt.

Veiligheid en privacy

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Bij het inloggen kun je op de link ‘wachtwoord vergeten’ klikken.

Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?

Binnen alle mogelijkheden hanteert SportU de hoogste zorgvuldigheid om met de gegevens van de gebruikers om te gaan, zoals omschreven in ons privacybeleid.

Regels en beleid

Hoe kan ik een andere gebruiker rapporteren?

Indien een andere gebruiker zich niet volgens de richtlijnen heeft gedragen kun je deze in de app rapporteren. Het is ook mogelijk om deze gebruiker te blokkeren.

Hoe oud moet ik zijn om een account bij SportU te hebben?

De minimumleeftijd om een account bij SportU aan te maken is 18 jaar. Er is geen maximumleeftijd.

Trainers

Hoe kan een personal trainer inloggen?

Na een positieve afronding van het aanmeldingsproces voor personal trainers ontvangen zij een email met daarin hun persoonlijke log in gegevens en een link naar de inlog pagina van de app.

Hoe meld ik mij aan als personal trainer?

Aanmelden als personal trainer kan via het contact formulier op de site. Ga naar www.sportu.eu/trainers en vul het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met jou op. We zijn altijd op zoek naar personal trainers dus meld je vandaag nog aan!

Hoe weten jullie dat personal trainers betrouwbaar zijn?

Voordat de personal trainer wordt toegelaten tot de app doorloopt hij/zij een specifiek aanmeldproces. Hierin controleren wij of de personal trainer oprecht is en de juiste kwalificaties bezit om te worden toegelaten in de app.

Kunnen personal trainers ook mannen zijn?

Ja. Onze personal trainers kunnen zowel mannen en vrouwen zijn.

Hoeveel evenementen kan ik aanmaken als personal trainer?

Het groot voordeel van het personal trainers pakket is dat er ongelimiteerd evenementen kunnen worden aangemaakt. Dit houdt in meerdere evenementen per dag, week en/of maand. Ook kunnen personal trainers verder vooruitplannen, evenementen voor in de toekomst aanmaken, zij hoeven niet te wachten totdat er een evenement is afgelopen.

Wat is het verschil tussen een gebruiker en personal trainer?

Er zijn een aantal verschillen tussen gebruikers en personal trainers. Een aantal verschillen zijn bijvoorbeeld: personal trainers kunnen ongelimiteerd evenementen aanmaken, zij hoeven niet te wachten totdat het eerste evenement is afgelopen voordat zij een nieuw evenement kunnen aanmaken. Een ander verschil is dat de personal trainers de chatfunctie niet kunnen gebruiken totdat er een gebruiker deze is begonnen, dit heeft te maken met de veiligheid van onze gebruikers. Personal trainers moeten zich via het contactformulier op www.sportu.eu/trainers aanmelden en krijgen een andere ingang in de app. Ook hebben personal trainers de mogelijkheid betaalde evenementen aan te maken, dit is exclusief voor de personal trainers in de app, gebruikers die betaalde evenementen promoten worden direct uit de app verwijderd.

Ik ben personal trainer maar kan geen chat beginnen, klopt dit?

Dit klopt. In verband met de veiligheid van onze vrouwelijke gebruikers ligt het initiatief van de chat bij de vrouwen. De gebruikers moeten de chat beginnen met de personal trainer en vanaf dat moment wordt de chatfunctie voor beiden geactiveerd en kan de personal trainer ook chatten.

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail info@sportu.eu